Kunderne siger

Jeg har brugt Body-sds behandling flere gange, når der har været noget galt med min fysik.
Denne gang har jeg haft store problemer med min ryg lige siden september måned 2012.
Jeg levede i et smertehelvede. Jeg kunne ikke ligge ned i mere end et par minutter, så fik jeg så ondt, at jeg måtte springe op igen, med tårene løbende ned af kinderne af smerte. Jeg kunne kun sidde op. Jeg fik ikke sovet og ikke hvilet i flere måneder. Det hele galdt bare om at finde en stilling, så jeg havde så lidt ondt, som muligt. Jeg kom i smertebehandling med smertestillende piller. Det hjalp kun lidt, og ikke så jeg kunne få sovet.
Jeg gik til fysioterapi, som gav mig nogle gode øvelse, men det virkede desværre ikke i mit tilfælde.
Jeg havde opgivet at søge behandling, for jeg kunne jo ikke ligge ned.
Jeg gik kun og ventede på scanning af ryggen – og ventetiden er lang på disse undersøgelser!
Men så gik jeg alligevel til Bodyhour v/Mette Jacobsen. Hun skuppede resolut briksen op til væggen og stavlede mig op med skråpuder og gik så i gang med behandlingen. Allerede første behandling hjalp.
2. behandling kunne jeg ligge lidt med puder under benene, samtidig steg velværet og humøret.
Nu kan jeg ligge og modtage behandling, og jeg er begyndt at sove om natten.
Behandlingen er ikke kun fysisk, undervejs kommer behandleren med nogle udsagn, som også kan beskrive nogle psykiske sider, det vil være godt at arbejde med. Det er op til den enkelte, hvordan man vil modtage det. Det er mit indtryk, at hvis man er åben overfor dette, virker behandlingen meget hurtigere. I mit tilfælde nævnte Mette, at hun kunne mærke angst, og det var sandt. Min krop var knuget af angst, blev jeg blev rask igen?. Så snart jeg fik arbejdet med denne angst, gik behandlingen endnu bedre.
Jeg har haft fysiske følger af 3 biluheld med piskesmæld til følge hver gang. Jeg har prøvet rigtig mange behandlingsformer, men Body-sds er noget ganske særligt, som ingen andre kan!

Julie Sichlaus Blog

Jeg var forrige onsdag på besøg hos Mette Jacobsen, som er Body-SDS behandler og healer, og indehaver af Bodyhour.

Body-SDS står for Body Self Development System og er meget mere end en dybdegående massage. Igennem behandlingen bliver spændinger i kroppen frigjort af de tryk, som behandleren giver dig. Nogle tryk føles himmelske og dejlige mens andre fik mig til at krympe sammen eller ligefrem spænde op som i en flitsbue hen over briksen. Kroppen lagre utrolig mange affaldsstoffer i led og muskler som kan gøre sindssygt ondt at frigive. Til gengæld åbner massagen dit lymfesystem op, og der skabes en gennemstrømning i kroppen så affaldsstofferne kan passere.

Du bruger din vejrtrækning til at udlede de grimme ting din krop holder på, og da det er en holistisk behandling, er det både det indre og det ydre som tages i betragtning. Mette kunne fortælle mig ting om mig selv og min krop, som jeg måske inderst inde godt ved, men som det er vildt at en anden sætter ord på.
I en stresset hverdag, hvor vi bliver påvirkede af millioner af daglige indtryk, måske endda opbygger frustrationer, negativitet og frygt, kan vi direkte påføre os selv sygdomme og skadelige tankemønstre, som vores krop og indre organer bliver påvirket af. Så selvom vi måske ikke er bevidste om at vi lagre alt hvad vi tænker, føler og oplever i kroppen, så bliver det meget tydeligt, når en behandler begynder at tage fat.

En ting er at få en blød og behagelig massage engang i mellem (det vil jeg heller ikke holde op med), men at arbejde i dybden med kroppen, er helt klart vejen frem. Og når først kroppen sætter ord på hvad det er du skal arbejde med, bliver det svært ikke at lytte til den. Mette er helt fantastisk, og hun behandler alle mennesker i alle aldre. Hun har bred erfaring med at hjælpe kvinder med bækkenløsning, babyer med søvnproblemer og generelle muskelsmerter, gigt, angst, traumer og sygdomme.
Det er ikke sidste gang jeg har været hos Mette og jeg er fuldstændig sikker på, at denne behandlingsform er kommet for at blive. Jeg ønsker for alle at prøve det, og ikke bare en gang, men giv dig selv og din krop opmærksomhed og arbejd med den i stedet for at ignorerer den eller ligefrem flygte fra den. Lyt til hvad den har at fortælle dig, og jeg lover dig at du vil kunne give slip på spændinger, forebygge fremtidige sygdomme og ganske enkelt heale dig selv og blive et sundere, gladere menneske.

Besøg Mettes hjemmeside her:  https://www.bodyhour.dk/

Bækkenløsning

Jeg kontaktede Bodyhour da jeg var 2 måneder henne i min anden graviditet. Jeg led af store smerter fra bækkenløsning, og lægerne og jordemoderen havde ingen gode råd til mig. Allerede efter første behandling hos Mette kunne jeg mærke en klar lindring af smerterne. Gennem hele min graviditet gik jeg til behandlinger i gennemsnit hver tredje uge, og dette var afgørende for, at jeg kunne passe mit arbejde, lave mad og i det store hele klare dagligdagen. Alle gravide der har problemer med bækkenet burde give sig selv den hjælp Mette kan give, der er ingen grund til bare at leve med de kraftige smerter når Bodyhour kan hjælpe!”

Hej Mette,
Tak for gode behandlinger og gode samtaler om andre måder, at passe på kroppen på. Lyder meget spændende med leverskylning, glæder mig til dit næste foredrag om dette.
Mvh og super god dag.

Jeg er en af dem med ondt i benene og en krop, der til tider kan føl…es som 100 år. Heldigvis har jeg fundet Mette og Bodyhour! Efter endt behandling her kan jeg gå næsten normalt og kroppen føles let og afbalanceret. Der breder sig en ro og velvære i kroppen, som jeg nemt kan blive afhængig af – og som bevirker at jeg har det godt og er i harmoni. Det er helt vidunderligt – prøv det selv! :o) Jeg holder også af, at vi kan tale om kroppens funktioner og hvordan kan jeg selv gøre en forskel med vitaminer, mineraler og olier for at min krop får det bedre. Og det er uden, jeg føler, at jeg bliver påduttet en holdning, jeg ikke selv deler! Kan varmt anbefales! 🙂

Kærlig hilsen

Evaluering på leverkursus

Kære Mette
Tak for et fint kursus. Det har været en helt igennem positiv oplevelse dels at forberede og gennemgå kuren, dels at gennemleve de følgende dage.
Lørdag eftermiddag kom yderligere ca. 14-15 sten samt en kartoffelmos-lignende klump. Søndag formiddag ca. 10-10.30 kom så de sidste sten, en 13 stykker, hvorefter maven stabiliserede sig så meget, at jeg turde tænke på at forlade huset. Vi tog til Kvickly og handlede, hvorefter vi gik en god, lang tur i skoven.
Mandag morgen var det normal afføring, om end stadig lidt mere grønlig end normalt og lidt mere lind i konsistensen. Det samme gør sig gældende for tirsdag morgen. Der skal stadig ikke så meget til at jeg føler mig stopmæt. Ellers føles alt stort set ”normalt”. I går eftermiddags drak jeg min første kop kaffe. Den smagte ikke specielt godt. Pudsigt! Der sker noget med smagsløgene i et sådant forløb. Præcis det samme har jeg oplevet efter en faste. Jeg har tabt 1 kg i alt. Spændende om det er varigt eller midlertidigt.
Vi talte om en tyktarmsskylning. Vil du være sød at sende mig adressen på en behandler?
Vi tales nærmere ved på mandag.
Mange kærlige hilsener